2021-08-13 13:03:16• hírek • közlemény

Újra megnyílt a vetési Ludotéka

"Anyukák, apukák, nagyszülők kíséretében 3-10 éves gyermekek játékos szórakozásra látogathatnak el a vetési Ludotékába. A régi községházán működő „kiskönyvtárat” és játékkuckót az elmúlt évben alakította ki és szerelte fel a polgármesteri hivatal azzal a céllal, hogy a kicsik is olvasgassanak, rajzolgassanak és hasznosan, szórakozva töltsenek el egy-két órát, játszva ismerjék meg a közösségi együttlétet, érezzék mesevilágban magukat, felnőttek felügyelete alatt. Ugyanakkor a Ludotéka a szülőknek is lehetőséget biztosít néhány órás egyéb ügyintézésre" - adta hírül közösségi oldalán Vetés önkormányzata.

A gyerekek kedvenc játszótársaikkal, testvéreikkel kereshetik fel a mesekuckót, együtt játszhatnak, rajzolhatnak, de a sok-sok játék mellett kirakók, építőkockák, társasjátékok között is válogathatnak, a nagyobbakat pedig elsősorban természetismereti tematikájú képes könyvek várják. Ami kifejezetten a szülőket illeti, számukra különböző pedagógusokkal és egészségügyi szakemberekkel való találkozókat és beszélgetéseket szerveznek.


A Ludotéka minden hétfőtől csütörtökig, reggel 9 órától délután 15 óráig, pénteken pedig 9 órától 13 óráig várja a gyermekeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: